Ashita no Nadja

Ashita no Nadja
0.0% (0)
Originální název: Ashita no Nadja
Název ve znacích: 明日のナージャ
Název anglicky: Tomorrow`s Nadja
Rok vydání: 2003 - 2004
Vysíláno: 02.02.2003 - 25.01.2004
Typ zpracování: TV Série
Počet epizod: 50
Země původu: Japonsko
Studio: Toei Animation
Rating: G
Oblíbenost dle pohlaví:
muži / ženy
Čas trvání anime: 20 hodin 50 minut
Čas na epizodu: 0 hodin 25 minut
Počet zobrazení: 366 x
Pocit úzkosti

Doposud nebyly přidány žádné odkazy!

Dosud nebylo vloženo žádné shrnutí!


Pro přidání anime do animelistu se musíš přihlásit

Pořadí Název epizody Doba
1.Nadja, the Door of Fate25 min
2.The Night Of The Phantom Black Rose25 min
3.Samurai Kennosuke Running Wild!!25 min
4.Dancing Princess Nadja And The Mummy Professor25 min
5.The Starry Night, A Waltz Just For The Two25 min
6.The Diary Of The Ball That Ties Mother And Daughter25 min
7.The Masquerade Ball`s Trap25 min
8.Broken Wing and Tears of Love25 min
9.The Troubled Genius Pianist25 min
10.The Music Box with Memories of Two25 min
11.A Narrow Escape! A Confession Of Love In Paris25 min
12.Treasure Hunting Is Romantic!?25 min
13.Francis In the Morning Light25 min
14.A Lie At The Alpine Flower Festival25 min
15.A Family In A Storm25 min
16.I Don`t Underdstand! The Game of Love That Adults Play25 min
17.Love and Ambition in Milan25 min
18.Venice, The Tearful Mama Mia25 min
19.A Foggy Night - The Black Rose`s Truth25 min
20.Full of Danger! A Date in Rome25 min
21.Mother and Daughter Who keep Passing Each Other / The Two Birthdays25 min
22.Help Me! The Memory of Fire25 min
23.Great Terror! The Ghost Ship of the Mediterranean25 min
24.Ole! The Solar Matador and Flamenco!25 min
25.The Return of the Beautiful Betrayer25 min
26.The Other Side of Francis25 min
27.Flying Kennosuke!25 min
28.The Dangerous Princess25 min
29.A Wonderful Life! The Man Who Saw Light and Shadow25 min
30.The Muddy White Rose25 min
31.The Pierrot that Does Not Cry25 min
32.The End of the Nile, The Secret of the Ring25 min
33.The Brooch That Vanished in a Pyramid25 min
34.Farewell, Dandelion Troupe25 min
35.The Mischief of the Wind, The Irony of Fate25 min
36.Watch Out! The Black Rose who Risks His Life25 min
37.Light and Darkness! The Brooch Recovery Operation25 min
38.Rosemary, Conspiracy of a Smiling Face25 min
39.Don`t steal her! My Mother25 min
40.Morning of Decision! The Journey of Truth25 min
41.Joy and Pain Travelling Alone25 min
42.Lonely Home25 min
43.Episode 4325 min
44.Which do I love? The Final Selection25 min
45.The Trio`s pattern, Shaky Awakening of Love25 min
46.Two Nadjas, Confrontation!25 min
47.Silence! The Captive White Rose25 min
48.Reversal! The End of the Black Rose25 min
49.Don`t Give Up! The Power of Truth25 min
50.The Door of Destiny Becomes Anew25 min

Moje hodnocení

Pro hodnocení se musíš přihlásit!

Hodnocení ostatních uživatelů

Dílo doposud nikdo neohodnotil


Doposud nebyly vloženy žádné recenze


Doposud nebyly vloženy žádné komentáře

Toto anime má v animelistu

Anime má v animelistu celkem: 0 uživatelů

Pod statusem Zhlédnuto: 0 uživatelů

Pod statusem Rozkoukáno: 0 uživatelé

Pod statusem Chci vidět: 0 uživatelé

Pod statusem Pozastaveno: 0 uživatelů

Pod statusem Zahozeno: 0 uživatelů

Přehled uživatelů mající anime v animelistu

Příbuzná anime

K tomuto anime nebyly doposud přidány žádné vztahy

Podobná anime

K tomuto anime nebyly doposud přidány žádné podobné díla

K tomuto anime nebyly doposud přidány žádné příbuzné postavy

K tomuto anime nebyly doposud přidány žádné vizuální novely


Doposud nebyly přidány žádné obrázky


Doposud nebyla přidána žádná videa